Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(1)
Autor
Chorążyczewska Tamara
(1)
Jas-Baran Marta
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Niemowlę
(1)
Potrawy dla dzieci
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Druga część bestsellerowego poradnika o żywieniu niemowląt U malucha na talerzu. Jak odżywiać dziecko od 1. do 3. roku życia? Co podawać do jedzenia, by było zdrowe i prawidłowo się rozwijało? Jakie produkty są wskazane, a jakich lepiej unikać? Jak radzić sobie z brakiem apetytu u dziecka? Co gotować maluchowi jesienią i zimą, a co podawać wiosną i latem? Jak komponować smaczne i pożywne śniadania, obiady oraz kolacje, a co zaproponować na deser? Porady na temat żywienia małych dzieci wraz z praktycznymi przepisami na smaczne i zdrowe posiłki.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej