Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(1)
Autor
Bednarczuk Wanda
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Potrawy wielkanocne
(1)
Temat: czas
2001-
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
(Fakt Radzi ; nr 1/2019)
Na okładce podtytuł: potrawy z jajek, i białej kiełbasy, żurki, mięsa pieczone, babki, serniki. Na okładce: 86 świątecznych przepisów.
Na wielkanocnym stole królują jajka i pieczone mięsa. Ale nie niepodzielnie, są przecież jeszcze biała kiełbasa, żurek, pasztety, galarety, babki, mazurki... Każde z dań na uroczyste śniadanie czy wystawny obiad można przyrządzić w sposób tradycyjny lub bardziej nowoczesny. Który wolisz? Nie musisz wybierać. Przepisy na wielkanocne smakołyki znajdą u nas zarówno zwolennicy tradycji, jak i nowoczesności. Wszystkie pyszne! A więc do dzieła. Wiosna i radość z rodzinnego spotkania zaostrzają apetyt. Wesołego Alleluja!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej