Dietetycy
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje fachowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Czytelnia Główna
(1)
Autor
Michota-Katulska Ewa
(1)
Zegan Magdalena
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
Dzieci
(5225)
6-8 lat
(3581)
0-5 lat
(2548)
9-13 lat
(1988)
Młodzież
(1218)
Dietetycy
(-)
14-17 lat
(896)
Dorośli
(451)
Szkoły wyższe
(181)
Rodzice
(152)
18+
(97)
Szkoły podstawowe
(94)
Szkoły ponadgimnazjalne
(52)
Szkoły średnie
(52)
Nauczyciele
(46)
Studenci
(35)
Lekarze
(28)
Pedagodzy
(25)
Kobieta
(22)
Psycholodzy
(22)
Pielęgniarki i pielęgniarze
(18)
Prawnicy
(15)
Dziewczęta
(14)
Gimnazja
(12)
Logopedzi
(12)
Menedżerowie
(12)
Psychoterapeuci
(12)
Klasa 1.
(11)
Urzędnicy
(10)
Fizjoterapeuci
(9)
Pracownicy naukowi
(9)
Terapeuci zajęciowi
(9)
Nauczanie początkowe
(8)
Pracownicy socjalni
(8)
Adwokaci
(7)
Grupa wiekowa 9-13 lat
(7)
Klasa 7.
(7)
Klasa 8
(7)
Klasa 8.
(7)
Nauczyciele przedszkoli
(7)
Radcy prawni
(7)
Wychowawcy małych dzieci
(7)
Aplikanci
(6)
Grupa wiekowa 6-8 lat
(6)
Kosmetolodzy
(6)
Licea
(6)
Literatura polska
(6)
Pielęgniarki
(6)
Psychiatrzy
(6)
Terapeuci
(6)
10-13 lat
(5)
Grupa wiekowa Dzieci
(5)
Klasa 2.
(5)
Kosmetyczki i kosmetycy
(5)
Poziom podstawowy
(5)
Pracodawcy
(5)
Przedsiębiorcy
(5)
Technikum
(5)
Asystenci rodzin
(4)
Chorzy
(4)
Doradcy podatkowi
(4)
Nauczyciele nauczania początkowego
(4)
Osoby w wieku starszym
(4)
Proza
(4)
Przedszkola
(4)
Specjaliści ds. kadr
(4)
Szkoły ponadpodstawowe
(4)
Szkoły zawodowe
(4)
Sędziowie
(4)
Dziecko z zaburzeniami mowy
(3)
Gospodynie
(3)
Grupa wiekowa 0-5 lat
(3)
Klasa 3.
(3)
Klasa 4
(3)
Klasa 5.
(3)
Klasa 6.
(3)
Literatura angielska
(3)
Nauczyciele akademiccy
(3)
Policjanci
(3)
Politycy
(3)
Poziom profesjonalny
(3)
Poziom rozszerzony
(3)
Położne
(3)
Pracownicy samorządowi
(3)
Pracownicy służby zdrowia
(3)
Prokuratorzy
(3)
Ratownicy medyczni
(3)
Uczniowie szkół podstawowych
(3)
14-17
(2)
8-13 lat
(2)
9-13
(2)
Architekci krajobrazu
(2)
Bibliotekarze
(2)
Chirurdzy
(2)
Chorzy na Hashimoto
(2)
Chorzy na depresję
(2)
Cukrzycy
(2)
Dermatolodzy
(2)
Doktoranci
(2)
Dzieci 3+
(2)
Ekonomiści
(2)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Konserwacja żywności
(1)
Marnotrawstwo żywności
(1)
Wartość odżywcza
(1)
Żywność
(1)
Gatunek
Podręcznik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
„Efektywne zarządzanie żywnością. Zapobieganie marnowaniu i techniki utrwalania dla zrównoważonego spożycia” to publikacja, która w sposób syntetyczny przedstawia zagadnienia z zakresu utrwalania i przechowywania żywności w aspekcie ograniczenia marnowania żywności: Skala marnowania żywności Konsekwencje marnowania żywności Przeciwdziałanie zjawisku marnowania żywności Podstawowe i nowoczesne metody utrwalania żywności Czynniki wpływające na trwałość, stabilność i jakość żywności podczas jej przechowywania Zmiany w poszczególnych grupach asortymentowych żywności z uwzględnieniem wartości odżywczych podczas przechowywania Warunki przechowywania żywności – wskazówki dla konsumenta Sposoby ograniczania marnowania żywności Podręcznik skierowany jest do studentów dietetyki uczelni medycznych i rolniczych oraz instytutów zdrowia publicznego. Dodatkowo może być materiałem wspierającym dla osób kształcących specjalistów w zakresie żywności i żywienia, a także zaangażowanych w przemysł spożywczy i inne powiązane z nim dziedziny.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/69 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej