Podróże i tyrystyka
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Główna
(1)
Autor
Stępowski Robert
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia regionalna
(1)
Turystyka kulinarna
(1)
Temat: czas
2001
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(1786)
Socjologia i społeczeństwo
(571)
Medycyna i zdrowie
(521)
Edukacja i pedagogika
(510)
Psychologia
(418)
Podróże i tyrystyka
(1)
Religia i duchowość
(308)
Kultura i sztuka
(299)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(284)
Literaturoznawstwo
(252)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(238)
Podróże i turystyka
(232)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(218)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(199)
Rozwój osobisty
(185)
Biologia
(179)
Kulinaria
(155)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(129)
Kultura fizyczna i sport
(114)
Hobby i czas wolny
(106)
Etnologia i antropologia kulturowa
(96)
Styl życia, moda i uroda
(75)
Geografia i nauki o Ziemi
(63)
Fizyka i astronomia
(50)
Językoznawstwo
(48)
Inżynieria i technika
(46)
Nauka i badania
(43)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(42)
Zarządzanie i marketing
(42)
Filozofia i etyka
(40)
Ochrona środowiska
(40)
Informatyka i technologie informacyjne
(39)
Media i komunikacja społeczna
(36)
Rolnictwo i leśnictwo
(31)
Praca, kariera, pieniądze
(30)
Architektura i budownictwo
(27)
Transport i logistyka
(22)
Chemia
(20)
Dom i ogród
(20)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(18)
Matematyka
(14)
Archeologia
(7)
Styl życia, moda, uroda
(6)
Obronność i bezpieczeństwo narodowe
(2)
1901-2000
(1)
1939-1945
(1)
Browne, Hablot Knight
(1)
Etnografia i antropologia
(1)
Fizyka
(1)
Geografia
(1)
Kultura fizyczna i Sport
(1)
Projektowanie mody
(1)
Romans
(1)
Samorealizacja
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
o wyjątkowa publikacja, skierowana zarówno do turystów, którzy chcą odkrywać smaki poszczególnych regionów naszego kraju, jak i polskiej branży turystycznej oraz restauracyjnej. Odwiedzając różne regiony Polski chcielibyśmy spróbować tradycyjnych i charakterystycznych dla danego miejsca potraw lub produktów, ale często nie bardzo nawet wiemy czego szukać i o co pytać w restauracjach. Ta książka podpowiada czego w każdym regionie spróbować trzeba. Czytelnicy znajdą w niej również listę najpopularniejszych wydarzeń kulinarnych odbywających się w każdym regionie kraju oraz przepisy, umożliwiające samodzielne przygotowanie najbardziej tradycyjnych potraw regionalnych.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej